KURUMSAL

1915 yılına dayanan börek, özellikle adına kürt böreği denilen ve halk tarafından da adına şekerli-sade börek denilen bu börek sektörü 1949 yılında babam Hasan YARKIN’ın 2. kuşak olarak İstanbul Küçük Mustafa Paşa’da, Tophane’de ve İstanbul’un muhtelif ilçelerinde devam etmiştir. 2. kuşak olarak babam bu mesleğini bir dönemde Bingöl’ün Kiğı ilçesinde devam ettirmiştir. Ben Gürsel YARKIN 3. kuşak olarak 1976 yılında bu meslekle buluştum. İstanbul’da 14 yıl bir fiil olarak börek sektöründe çalıştım. 1990 yılında İstanbul Sirkeci’de ilk iş yerimizi açtık. 1992 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün benim kentim dediği ve turizm kenti olan Yalova’da Özhamur Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. ni kurduk.